•  +30 22950 41618 (Εργοστάσιο)
  • Email: portearmee@gmail.com
  • Τοποθεσίες: Αυλώνα Αττκής (Εργοστάσιο)
elenfrdeit

Our History

  • Home
  • Σχετικα με εμας
  • Η ιστορια μας

Η Ιστορία μας

Η εμπειρία μας έρχεται από τρείς γενιές πίσω. Τρείς γενιές γεμάτες πάθος για την κατασκευή, όρεξη για μάθηση, εξέλιξη, αναβάθμιση. Προχωρήσαμε μαζί με την τεχνολογία χωρίς να αφήσουμε πίσω μας την ποιότητα κατασκευής. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του.

 

1980

Ιδρυση της εταιρειασ

Το 1980 ιδρύεται η εταιρεία ως ατομική επιχείρηση με ασχολία τις μεταλλικές κατασκευές και τις κατασκευές αλουμινίου. Νεόφερτη εταιρεία στον χώρο αλλά με πολλές ιδέες καταφέραμε να πάμε ένα βήμα παρακάτω.

1990

Ιδρυεται η εταιρεια Porte armee

Η εταιρεία PorteArmee αναλαμβάνει τη σκυτάλη της δύσκολης κούρσας καθώς αλλάζει το αντικείμενο της εταιρείας και εξειδικευόμαστε πλέον στις πόρτες ασφαλείας και πυρασφάλειας.

2000

Δημιουργειται η παραγωγικη μοναδα

Ήρθε η ώρα να αποκτήσουμε στέγη. Η εταιρεία μας πλέον στεγάζεται σε οικόπεδο 5000στρ με κάλυψη 2000στρ παραγωγικής μονάδας. Το εργοστάσιο της εταιρείας είναι το εφαλτήριο για ότι ακολουθεί αργότερα.

2008

γινονται οι πρωτες εξαγωγεσ

Οι πρώτες εξαγωγές προϊόντων σε χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Η ευθύνη του προϊόντος είναι μεγάλη καθώς οι απαιτήσεις έχουν ανέβει δραματικά. Η εξαγωγή απαιτεί πολλή και στοχευμένη δουλειά.

2018

πιστοποιουμαστε για τισ υπηρεσιεσ μασ

Λαμβάνουμε μέρος στις πιστοποιήσεις για την Σταθερότητα των επιδόσεων και για την ποίτητά μας.

2020

συγχρονη μοναδα παραγωγησ

Στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής παράγουμε: πόρτες ασφαλείας,-πυρασφαλείας, πτυσσόμενες σιδεριές, μπάρες πάρκινγκ καθώς και ειδικές κατασκευές κατόπιν παραγγελίας.

demo

Η φιλοσοφία της εταιρείας, βασίζεται στο συνδυασμό μέγιστης ποιότητας κατασκευής, λειτουργικότητας και αισθητικής, στοιχεία που έχουν παγιώσει την εικόνα της απόλυτης ασφάλειας στην αντίληψη του κοινού.

 

Email Newsletter